AselDuruMOM Anneler yardıma ihtiyacım var kızım hasta grip öksürük var ateşide çıkıyor geceleri uyumuyor sesi kısıldı ağlamaktan öksürmekten doğal yöntemlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🙏
Elif1010 AselDuruMOM Bebeğim de aynı durum da akılsız bir arkadaşım hasta çocuğuyla geldi çocuk ilk defa hasta oldu 😪 doktora sordum bir ilaç önerdi extra deniz suyu spreyi aldım devamlı burunlarını çekiyorum. Babanneme sordum ne yapabilirim diye hurafeleri bazen işe yarıyor bal çok az da karabiber karıştır sırtına göbeğine sür sar dedi. Birde zeytinyağı ve sarımsak ez ayaklarının altına koy çorap giydir dedi deneyeceğim
Buglemim09 AselDuruMOM hastaneye goturmenizi tavsiye ederim baya salgın var cok basit bi oksurukle gidip bronsit oldugunu ögrendik cok cabuk ilerliyor suan hastalik bebek ve cocuklarda 🌸
Akcabeytas Aynı durumdayız bende bekşiyim, ıhlamur içiriyorum, ayaklarının altına zeytinyağı sarımsak yapıyorum, çam kozalağı şurunu içiriyorum ama bakalım 🤷♀️
AselDuruMOM Akcabeytas bende şurup falan aldım ama nafile ateşimiz çıkıyor sürekli geceleri ayaktayız
AselDuruMOM Buglemim09 hastaneye gittik zaten 3-4 tane ayrı ayrı doktora gittik ilaç yazıp gönderiyorlar bulunduğumuz yerde doktor bakımından kısıtlı ve her doktor farklı ilaç yazıyor bizde anlam veremiyoruz 🙁