Zeynep2035 Anneler bebegim 1 aylikken kalca cikikligi vardı 2 aylik kontrolune götürdüm hala devam edıyo cift bez bağlıyorum havlu koyuyorum ama sizin önerilerinizi varmi başına gelen düzelen varmi
sademinannesi Zeynep2035 bacaklar arasındaki değerler önemli eğer ki değer aralığınız 60a yakınsa çift bez etki ediyor diye biliyorum ama bazen bazı doktorlar yanlış yönlendirebiliyor çift bez etki etmeye biliyor zaten diğer ay kontrole götürdüğünüzde doktorunuz tekrar yönlendirir sizi. Sürekli bacakları açık kalsın kurbağa pozisyonunda olacak kucaktayken falan geçmiş olsun
Zeynep2035 sademinannesi teşekkür ederim 1 aylik gittiğimde sag 51 60 di sol 60 50 ydi 2 aylik gittiğimizde sag 52 60 sol 62 51 di Boyle ultrason sonuçlarımız ınsallah düzelir. Bez bağlıyorum suan etki edermi ya
sademinannesi Zeynep2035 çift bez değer aralığında 1 2 fark olduğunda etkili diye biliyorum küçükken yapılan tedavi daha hızlı ilerliyor mümkünse başka bir doktora da danışın inşallah geçer en kısa zamanda canım üzülme hiç
Zeynep2035 sademinannesi ya iste bende 56 60 arası olduğunda normale donuyo diye biliyorum ama anne karnında olmuş diyorlar doğrumu acaba ya okadar detaylı ultrason vs girdim hicbirinde soylemediler sezaryan dogum yaptim genelde kiz bebekde ilk oluyormuş
sademinannesi Zeynep2035 zaten kalça çıkıklığı anne karnındayken oluyor genelde sık görülen ilk doğumda kız bebeklerde oluyor. Dediğim gibi aksatma hiç canım ilerlemesin daha ayı küçükken tedavi daha kolay ilerler
Zeynep2035 Zeynep2035 özele ortepediye götürdüm dedi 1 ay sonra devlette ultrason çektir gene doktorunda dedi cektirdim gene ayni sonuç değişen birsey yok korkuyorum ilerlemesindwn simdj ortepediye tekrar bi randevu almak istiyorum çift bez uyguluyorum suan ama bakalım
PembEgemen Bizim sağ kalça 60 sol 58 di Tübingen cihazı kullandık 3 ay birde pevli doğduk ayakkabı da vardı zorlu bi süreçte size tavsiyem kanguru varsa çocuğunuzu kanguruda gezdirin evde iş yaparken sadece uyuması için yatırın en iyisi bu çünkü