1kiz1oglan- Bebegim 40 günlük bi türlü emzige alıştıramadım tutturamıyorum ne yapsam tutar ,hanymish in damakli emziğini almıştım
Chocoletebitter 1kiz1oglan- Philips Avent deneyebilirsin, onu tutmayan bebek çok nadir sanırım. Bende avent kullanıyorum
Aysenurg1deniz 1kiz1oglan- ben bibs awent denedim almadı sonra mamajoo aldım e bebekten damakli emzik tutar belki diye ve onu tuttu hemde hiç zorlamadan emzik eskidi başka bi damakli emzik verdim almadı gittim yine aynısını aldım istersen bi dene hem ucuz hemde tutacagini düşünüyorum
SEDANURRRR 1kiz1oglan- benimkide tutmadı emzik hangisini verdiysem en son avent ultra air aldım şuan bayılarak tutuyo 😂 43 günlük
1kiz1oglan- Aysenurg1deniz Ay keşke tutsa ya , uyanık olduğu sürece emmek istiyo mizmizlaniyo, denicem inşallah canm sagol
1kiz1oglan- Mommqueen Ne kadarlikken verdiniz , ben acaba daha küçük olduğu için mi tutmuyor diyorum ama
Mommqueen 1kiz1oglan- 1 günlükken verdm bence gec bile kalmşsınız kndna tutmuyor olablir göğsünüze iyce alştgı için
Aysenurg1deniz 1kiz1oglan- benim bebeğim suan 2.5 aylık doğduktan 1 hafta sonra verdim ve söylendiği gibi meme reddi falan bi sorun yaşamadım açıkçası küçük olmasıyla ilgisi yok bebekler emzik seciyo ve küçükken alismazsa ilerledikçe alışması zorlaşıyor emzige
1kiz1oglan- SEDANURRRR Sanırım bnde ne kadar marka varsa denicem ,aventinde garantisi yok anladigim kadarıyla 😭😭😀
Bedisayaz 1kiz1oglan- walla bibs avent mamajoo ve daha ne markalar denedim 3 aylığız hiçbirini almadı almıyor
SEDANURRRR 1kiz1oglan- bende tereddütle aldım ama tuttu çok şükür ama senin bebeğin tutar mı bilemem her bebek farklı çünkü ☺️