newlife21 Merhaba iPhone kullananlar var mı varsa bişey sormak istiyorum benim telefon rehberimde annem durup dururken engellenmiş ama ben yapmadım böyle bir şey nasıl olabilir biliyor musunuz acaba eşimin gmail kayıtlıydı acaba o mu yaptı
Kubraatlas newlife21 gmail ile telefon rehberinize erişip engelleyemez uzaktan yanlışlıkla yapmış olabilirsiniz belki
Angel00 newlife21 mümkün degil canım neden sadece annen başkası degil bir kaç kişi degil tek kişi sen yapmışsındır yanlışlıkla büyük ihtımal
Tiredmother newlife21 kendi kendine olma ihtimali yok telefonunuza sizden başka kim bakıyor ona sorun
gocebebirbayan newlife21 eşiniz yapmış o zaman. Uzun yıllardır iPhone kullanıcısıyım böyle birşey duymadım. Sizin telefonunuzu eline alıp biri yapmış
newlife21 Reyna iCloud da ona kayıtlı böyle bir şey mümkün değil dimi numaramı değiştiğim halde onu bulmuş anlayamadım nasıl bulmuş dedim yine o mu yaptı böyle bir şey
Metesmom newlife21 Aynısı 3 sene önce falan benim başıma geldi. Annem bikaç kere arıyorum ulaşamıyorum deyince girdim baktım bir şekilde engellenmiş. Ben de yanlışlıkla yaptım herhalde dedim ama bi sır olarak kaldı ben mi yaptım farklı sebepten mi oldu diye.
newlife21 gocebebirbayan telefonumun şifresini kimse bilmiyor ama yapmadığıma eminim nasıl olabilir ki böyle bir şey