benkullanici07 1bal1badem burgerle emzirmenin ne alakasi oldugunu dunusuyorum suan 😀 tabiki yiyebilirsin sütün çekmesin😀
pamuksekerinannesii 1bal1badem sende bu nasıl bı soru😂 hamilelikte öncesi sonrası hergun yedim neredeyse daha neler neler yedim hatta 😂
Angel00 pamuksekerinannesii cipsi de yediniz mi AY😂😂 cesaret edemiyorum cipsi yemeye sütü etkiler diye 🤪
Honki_Ponki 1bal1badem Valla ne bakımdan sordun hiç anlamadım ama yenir neden yenmesin ki içinde gaz yapacak bişiy yok sonuçta gaz yapar diye soruyorsan eger
Rose1221 1bal1badem ye bacım hiç bişey olmaz. Gaz öyle olmuyor. Sen moralini iyi tut mutlu ol hiç bişey olmaz
2205 1bal1badem doğumdan sonra hastanede yemiştim canım hamburger istiyor diye yıkmıştım ortalığı 😃😃😃
sademinannesi 1bal1badem tedirginliğini çok iyi anlıyorum emzirdiğin için yeyip yememek arasında kalıyor insan ama ye canın ne istiyorsa çok gaz yapacak şeylerden kaçın sadece
brokoli 1bal1badem ooh afiyet olsun 😅😍🥂 yenmez mi, ustune tatli bile yenir 😅😅 kola icecekseniz ama cok cok cok su icin sonra ki, kola vucuttaki suyu cok tuketiyor bobrdgi yoruyor ve bebekte gaz yapiyor cunku. kola icince booool bol su 😅🥰