sahrakytpe Merhaba Güzel anneler 🥰 Bebeğim 2 aylık oldu kanguru kullanmak istiyorum ama karar veremedim kullananlar var mı ? deneyimlerinizi paylaşırmısınız .birde hangi kanguruyu aldığınızı söylerseniz sevinirim
Medusafer sahrakytpe bebegik 2 buçuk aylık 1 aydır kullanıyorum boorosh baby kanguru kullanıyorum ben çok memnunum büyük kızıma da solomombaby kullanıyorum
Babyalina sahrakytpe solomombaby heryöne olanı kullanıyorum 2 aylıkken almıştım altta destek yastığıyla geliyor 7 kiloya kadar onla kullandım şimdi normal takıyoruz kızım çokta seviyor tavsiye ederim
nelmali sahrakytpe benim bebeğim bugun iki aylık oldu ben 3 haftadir falan kullanıyorum dışarı cikarken kurtarici oluyor baya e bebekten almıştım çok memnunum bebegim de çok seviyor
sahrakytpe Medusafer bende tommybaby nin aldım ama 2 aylık bebekte kullanan var mı merak ettim . bir problem yaratıyor mu vs .
aylul0 Babyalina ya benim bebişim 7600kg falan, boyu 62 cm. Dışa dönük kullanmak istiyorum ama boyun kısmı sıkıntı oluyor, sağa sola hareket ederken yanaklarını acıtıyor kenar kısımları o yüzden kullanamıyorum. Sizin de öyle mi
Babyalina aylul0 başlarda boyu yetmediğinde bizdede oluyordu ağız mendili sıkıştırıyordum oralara yumuşak olsun diye :)
Medusafer sahrakytpe markayı bilmiyorum ama yenidogan uyumluysa ve ergonomik kanguru ise kullanabilirsiniz
mlsymn Nuna cudl kullanıyorum. Hem öne hem bana bakarak kullanılıyor. Yenidoğan aparatı ile geliyor ama yenidoğanken sling kullanmak daha iyi gelmişti çünkü yumuşacık. 3. Aydan itibaren nuna’ya geçtim memnunum