Zeyno123 Kızlar trendyolda biliyosunuz indirim var bezlerde ilk defa bez alicam trendyolda sleepy kullanıyoruz sizler aldinmiz mi hiç oneriyomussunuz
birtutamsac Zeyno123 Trendyol dan da aldım marketten de aynıydı fark göremedim, sleepy satıcısından alıyorum ben
1mom1babyy Zeyno123 ben hep alıyorum koli koli ve memnunum canım ama extra sakın alma alıyorsan natural al
ilkerinannesi Zeyno123 biz Sleepy natural kullanıyoruz 1 küçük oluyor dediler 2 aldık ama büyük oldu sızdırdı geri 1 aldık 1 den memnunuz pişik vs yapmadı sızdırmada eğer bezi düzgün bağlayamamışsam ya da bez çok dolmuşsa olabiliyor onun dışında sızdırma yok
Zeyno123 Smy16 yorumlarda da aynısı var ya bazıları iyi super diyo bazıları kalite düşük diyolar markettekilerle
baloglum_e Bende daha önce sleepy alıyordum şuan Molfix alıyorum hep trendyoldan alıyorum indirime girdikçe bazen bittigi oluyo marketten aliyorhm ama bi fark yok bence
Zeyno123 baloglum_e yorumlarda resimlerini falan atmislarda sipariş verilen inceymis bezi marketteki kalınmış o yuzden srdm
asyaninannesiiiiiii Sleepy extra olanlar kokuyor resmen naylon gibi ama sızdırma flan hiç olmadı Bio natural olan çok güzel stok yaptım çok memnunum
Yazzz0726 Zeyno123 ben trendyoldan aldım. Sleepy nin kendi satıcısından. Yalnız sana tavsiyem geldiğinde sayısını kontrol et. Benim 2 paket eksik çıktı aradım sonradan gönderdiler.