Kocabebek Mama sandalyesinin sadece sehpasını bulabiliyorum iskeleti hiçbir yerde yok ben mi bulamıyorum
-erCansu- Kocabebek e bebek markasını al daha iyi aynı zaten 🤭 hem biraz kilolu bebe bunla hayatta rahat edemez
2maviboncuk Kocabebek Sıfıra yakın dolap uygulamasında var oraya bak boşuna fahiş fiyat ödeme 6yil önce 55 60lira gibi Bi fiyata almiştim şimdi fiyatlar uçmuş resmen Allah yardım etsin alamayana
Adiyokkitabin Kocabebek canim simdi @MevaNur3 paylasmisti trendyoldan. Asiri asiri pahali evet hafif ama ne bilim. O paraya daha iyilerini alabilirsin. Ben gecen hafta kiwi koala aldim asiri guzel 2li tepsi. Deri zaten kilifi silmesi asiri kolay ve kademeli
Asyaaass Ben baby plus kını 500 küsüre aldım baya da konforlu olandan hemde bu fiyat ne böyle Allahım hersey cok pahalı benm 1 ay önce. Aldıgım mama sandalyesine gecen baktım 500 küsür olan sandleye 649 olmus 😔
MevaNur3 Deletedmom5284 hadi ya Nezaman aldınız ? Ben baya oluyor bakalı 250 gibiydi bumboo kullandık biz 14 aylık şuan poposunda bumboyla beraber kaçmaya kalkıyor normal sandalye alacağım 🤣