endlesslove Adet günleri düzenli olan insanların yumurtlama günleri de aynı mı olur? Yani takvime göre ilişkiye girdik diyelim ve adetler günü gününe oluyor. Yumurtlama günü doğru olmuş olur mu herhangi bir gecikme yoksa?
birtutamsac endlesslove takvim geneli baz alıyo ama her insanın yumurtlaması aynı gün olmaz, o yüzden takvimi çok dikkate almayın ovulasyon testi yapın 🌸
hunilimomm endlesslove en yumurtlama günümü akıntımdan anlıyorum geçen de doktora sordum yumurtlama zamanı akıntı fazla olur ben senin yumurtladigini düşünüyorum demiştim bende düzenli olurum adetimi
endlesslove birtutamsac Ovülasyon almadım yani bu ay için öyle olmadı diyeyim. Ama adetlerim düzenlidir yani takvime göre olurum bu durumda yumurtlamam erken veya geç olsa bu düzenimi etkiler mi? Sormak istediğim buydu ama teşekkür ederim yanıtınız için :)
endlesslove hunilimomm Hiç dikkat etmedim açıkçası bu zamana kadar bu ay olmazsa önümüzdeki ay bakacağım buna teşekkür ederim
hunilimomm endlesslove adetim bittikten sonra yaklaşık 1 hafta sonra felan sarımsı uzayan akıntılarım oluyordu beni rahatsız etmişti 2. Çocuk da düşündüğümüz icin araştırdım yumurtlama olabilirmiş
endlesslove hunilimomm Evet o tarz bir akıntım var ama genel olarak oluyor yani yapısına o yüzden dikkat etmemiştim