Toprak_2019 Vaveylaaa aynısı benim oğlumun başına geldi canım sağ böreğinden iki tane 4m lik taş vardı aynı cozeltiden 4 şişe bitirdik tekrar gittiğimizde taşla erimisti
Vaveylaaa Toprak_2019 nasıl verdiniz çözeltiyi, günde kaç cc, suyla birlikte mi? Birde sizinde bezde kırmızılık oluyormuydu? Ben veremiyorum ya çok ağlıyor
Toprak_2019 Vaveylaaa Valla okadar hatırlamıyorum canım oğlum şuan 25 aylık 4 aylikti kullandığımda ama zorla veriyodum meyve suyuyla verebilirsin demişti Dr genelde meyve suyuyla veriyodum ben
Toprak_2019 Vaveylaaa Dr nasıl ver dedi peki benim gorumcemin 10 yaşında kızım kullandı aynı ilacı o bile icemedi sade sekilde
Eliztosss Vaveylaaa taş haraket ettikçe idrardan kan gelir taşın oynadığı anlamına geliyor düşmesi yakındıd çok geçmiş olsun çok acı veren bişey
Vaveylaaa Toprak_2019 1cc solüsyonu 2 cc suyla karıştır dedi. Günlük 9 cc solüsyon vermemi söyledi. Ama suylada keskinliği azalmıyor
Eliztosss Vaveylaaa belli bi ml den sonra ameliyat ile alıyolar diye biliyorum onun için ürolojide ultrason çektirmeniz gerekiyo doktor zaten tası düşüremez yada kendi düsürebilir bilgisini verir size çok geçmiş olsun
Sevolika Vaveylaaa ya çok geçmiş olsun . Hiç bilgim yok ama kendimden biliyorum sürekli taş, kum düşüren biriyim . Koca bünyemle ben dayanamıyorum el kadar bebek nasıl dayansın 😓
ENA Hiç icmiyorsa şırınga ile verin dikkatli bir sekilde. Ben bir süre mememi bırakmasın diye hep siringayla besledim yenidoğanken. Şimdi de ilaçları zor içiyor, yine şırınga ile veriyoruz. Ignesini atın, plastik uctan ağır ağır sıkın.