Solin Herkese merhaba benim kızım 2 haftadır ishal ve son bir haftadır da grip oldu. Doktorumuz ishal için mama ve meyve vermeyin dedi ama kızım biberon almadan doymuyor çünkü sütüm az. Siz ishal için ne yapıyorsunuz?
Mlkko Solin aksine sivi almasi gerekmiyor mu daha fazla mama ya da anne sütü ? Neden mamayi kesin dedi doktorunuz ? Ne kadarlik bebeginiz ?
Esma- Solin canım bol bol sıvı alması gerekiyor bebeğinin , Avrupa’nın doktorları harika bende Belçika’da yaşıyorum ondan biliyorum
HKyhn Solin muz patates haşlaması yedirin. Narın dış kabuğunu kaynatıp içirin. 6-7 adet karanfili kaynatıp içirin
Solin Mlkko bende anlamadım önce kaşık ölçüsünü yarıya indir dedi öyle yaptım geçmedi tekrar gittik ve tamamen kes dedi anne sütü su ve çay ver dedi ama benim kızım çayı içmiyor su ve anne sütü de doyurmuyor. 8 aylık
Mlkko Solin garip ve saçma 🤔 patates muz falan verin bari. Su kaybı çok oluyor su içirmeye çalışın en azından
Bebegimm1 Solin 8 aylk bebege çay ver demesi sacma geldi.mama o ayda ana oğunu neden kes dedi onu da anlamadim.ne zarari varmis ki mamanin.bence tek doktorla kalmayin baska doktora da sorun muz ishale iyi gelir.dedigim gibi baska doktor da görsün
Solin Esma- doğrudur ama doktor mamayı verme dedi ve kızım da istiyor ağlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Alyasmama Sabahlari ac karnina muz verin öglenleri ptates haslayin, mama ne kullaniyorsunuz ? Kefir verin yogurt
Solin Alyasmama patatesi sevmiyor o yüzden yemiyor atıyor. Meyveyi de şimdilik doktor yasakladı ishali geçene kadar.
Solin Mlkko su içirmeye çalışıyorum ama yine de sabah saat 5 de kalktığında ne su içiyor ne de yemek verebilirim:
Solin Bebegimm1 burda maalesef doktoru varsa başka doktor bakmıyor hastaneye götürdük ve kendi doktoruna götürün dediler. Evet bende öyle biliyorum ama meyveyi de yasakladı ne meyve ne de mama vermemem gerektiğini söyledi
Solin Esma- yok bunu doktor önermişti zaten 2 aylıktan beri kullanıyoruz. Şimdiye kadar böyle bişey olmadı.
Esma- Solin normalde burada hastaneden başka bi çocuk doktorun da randevü alabiliyosun aynı doktora gitmek zorunda değilsin diye biliyorum ve çabuk randevü veriyorlar çocuk olduğu icin bence öyle denemelisin ,,