Etipuff_Suratt_Bebikk Kizlar bebeğim 5 aylik , bu ay birgün kanamam oldu onun harici boyle yok gibi akıntı oldu bu regl mi , birde dogum sonrasi boyle oluyo mu iki aydir boyle afedersiniz bir ped bile yetiyo sonra bitiyo 😑normal mi sizce ?
aziz_sevara Etipuff_Suratt_Bebikk emziriyorsanız olabilir benim 8aydan sonra 2gün oldu bitti hatta çok azdı 2günde 2ped kullandım. Doktora sordum gittim 1buçuk sene olmaya bilirsin emzirdiğin için bazen memeden çıkardıktan sonra da olabilirsin dedi.
Deletedmom_73 Etipuff_Suratt_Bebikk o bende de oluyor ama 1 günde değilde 3 gün sürüyor ve döngüm de 26′yq düşmüş sanki normalmi bilmiyorum
Etipuff_Suratt_Bebikk aziz_sevara ben doğru duzdun bir gun oluyom onda da acaba spiral takiliyo mu bilginiz varmi
aziz_sevara Etipuff_Suratt_Bebikk yok ama 2ay sonra takılabilir demişti doktorum ben taktırmadım. Hap ta 6 ay sonra kullanabilirsin demişti kan değerleri bakıldıktan sonra.
Etipuff_Suratt_Bebikk Deletedmom_73 sanırım doğum sonrası düzensizlik oluyorda ben de işte birgün olunca kafam takıldı