sebnem Benim kızım 2 aylık açık kahverengi şuan gözleri benim gözlerim yeşil eşimin kahverengi acaba ilerleyen aylarda değişir mi sanki değişcek gibi göz bebeğinin yanlarında acık renk çizgi var gibime geliyor çok istiyoruz benim gibi yeşil olsun beklemyedeyiz 😀 sizde durumlar nasıl?
Yagizemine sebnem Kahverengi - Yeşil ise Anne babadan biri kahverengi biri yeşil gözlü ise bebeğin %50 ihtimalle kahverengi, %37 ihtimalle yeşil olması bekleniyor.
NurR sebnem benim kahverengi eşimin yeşil oğlumuzun da mavi gibi ama içi yeşil yeşile döncek sanırım :)
Mervee98 sebnem doğduğunda siyahtı sonra gri gibi oldu sonra açık yeşil oldu şuan 4 aylık ve koyu yeşil ikimizde kahverengiyiz kesin kahveye dönecek 🤣
Karen sebnem eşim ela gözlü benimse kahverengi gözlerim oğlumun gözleri mavi oldu şimdi kızımın gözleri ela gibiydi günden güne yeşile dönüyor bizde çok şaşkınız renkli gözlü olmalarına 😊
sebnem Yagizemine Biliyorum bende bir ihtimal 😀 İkiside kahverengi gözlü ama bebekleri mavi gözlü olanlarda var neden olmasın diye işte belki açılır 😀
sebnem NurR kaç aylık acaba ? bizimkinin sanki göz bebeğinin kenarları açık maviye yakın bi çizgiyle çevrili gibi. Karnımdayken her ayı başka şimdide öyle merak ediyorum ne zaman belli olur acaba diye ☺️
Cigdembilir Doğduğunda da maviydi hala mavi ☺️Benimkiler yeşil babamızınkilerde koyu kahverengi. Dedemizin mavi ama. 2 aylık oldu değişmedi daha
Pelrenc Benim kızım da 2 aylık.doğduğunda boncuk gibi maviydi şimdi gri-lacivert gibi bi renk.eşimle ben kahverengi gözlüyüz ama her iki dedesinin de gözleri renkli bakalım nereye olacak
ygmr sebnem esimde bende yesiliz ama cok yesil degil ela yesili kizimin mavi 5 aynin acindeyiz degismez artik herhakde
Seniha Biz kari koca ikimizde kahverengi gözlüyüz ama ailede dede,teyzeler ve halalar maviş. Kızimda öyle mavi göz rengi. Doğduğundan beri hep ayni acik mavi 🙂
Mahmut_damla [bilinmeyen] benim bebeğimin 1 buçuk aylık ama gözleri yeşil 😍😍😍 İnşallah değişmez yeşil kalirr
LivaLiva sebnem valla benim bi arkadasım var eşlide kendide kahverengi gözlü bir kızı var maşaallah sapsarı saçlar masmavi cam gibi gözleri var çokta Renge bakmıyor çocugu görsen onların değil dersin o derece
ikos58 sebnem ben ve tum sulalem mavı esımın tarafıda tamamen kahverengı. 3 aya yaklastık gozler koyu yesıl bakalım ne olacak