Egelim Svsrms Kaç aylık bebeğiniz? Benim oğlumda ek gıdaya ilk geçince sevmedi içmedi ama ben pes etmedim, özellikle öğlen yemeklerinde ayran yerine kefir verdim, şimdi de bayıla bayıla içmiyor ama reddetmiyor da. Birde meyveli olan değil, altınkılıç sade kefir öneririm.
Egelim Svsrms Bu aylarda sevmemesi çok normal, bizimki de ağzını sürdüğü gibi çekiyordu. Ama alıştırmaya bağlı, pes etmeyin. Biraz ara verin, tadım sürecini tamamlayıp öğünlere geçince daha rahat alışıyorlar, farklı tatlara açık oluyorlar.
Alyasmama Ben icine meyve dograyip veriyodum yada salatalik eger 1 yasindan büyükse beneginiz Balda katabilirsiniz öyle ben bile icebiliyorum ☺️🌺
Adaababy Svsrms muzu ezip kefirle karistr o şekilde yer belki cnm Bnm kızım hem bu şekilde hem sade sevdi
FatosToprakDeniz Svsrms biraz sulandirip verin. Evdeki meyvelerden püre yapıp katabilirsiniz. Hazır meyveli olanları almayın onlar çok katkılı oluyor
Noname21 Svsrms ben kendim yaptım ama içmedi meyveli yapılır mı bilmiyorum ama hazirlar ile arasında tad olarak fark var