Delibirhatunn İnce yıkanabilir halım var, makineye atıyorum ama çıkınca kırış kırış oluyor. Var mı bi çözümü
Buse60 Delibirhatunn sıkma ayarini düşür canm yada o halin makine için uygun değildir belki Google amcamiza sorabilirsin 😂🤪
Balpetegii Delibirhatunn makinede sıkma özelliği kapatarak yıkama yapmanızı öneririm bu şekilde daha uzun ömürlü olur bide sererek kurutun halınızı
Egelim Delibirhatunn Makina ayarları üstünde sıkma bölümü var sıkma+kurutma diye orayı 0 a indiriyorsunuz. Tabii dijital makinalardansa. Ama Eğer dijital değilse kısa program da yıkayabilirsiniz oda sıkmıyor fazla.
Balpetegii Delibirhatunn eski makinelerde devir oluyodu ya 1000 devir gibi onu düşürmen lazım yeni makinelerde sıkma olarak ayarlıyosunuz
Noname21 Delibirhatunn sıkma ayarını dusun Ben bir tane makina nin balatalarini bozdum hali yıkarken o yuzden tövbeliyim ama sıkma ayarı düşünce kirisiklik olmiyor
Anne096 Devir ayarı deniyo. 1000 devirde değil de atıyorum 200 devirde sıktırıcaksınız ıslak kalıcak. Perdeler için de böyledir bu onları da düşük devride sıktırırız ya o mantıkla kendi makinenizin ayarını siz bilirsiniz