kaymakliekmekkadayifi Kizlar merhaba. Kizimiz 9 aylik esimin anneannesi bazen haftada 1 gun bazen haftada 2 gun olacak sekilde gelip bakacak. Evinden alip evine arabayla birakicaz. Sizce ucret olarak ne kadar vermeliyiz ? Aylik 8 gunu gecmez mesela
alinaannee kaymakliekmekkadayifi en az 1500 olmalı bebeğe bakıyor ama anneanneymiş bence para almamalı ya ben torunuma bakacak olsam para alamazdım 🌸
kaymakliekmekkadayifi alinaannee 1500 bence cok ya. Zaten 1 ay full bakanalr asgri ucret civari aliyorlar. Kendisi lara istemiyor aslinda biz harclik olsun diye vermek istiyoruz
alinaannee kaymakliekmekkadayifi 8gün kısmını gözden kaçırmışım canım 😂 o zaman800 tl yeterli bence kendi mi istiyor yoksa siz mi vermek istiyorsunuz
kaymakliekmekkadayifi Egelim bizde en son 750de karar kıldık aslinda ama bi yonden de az mi diye düşündük
Zhnce kaymakliekmekkadayifi bi tanıdığım ayda 20 gün baktiriyor 1500 veriyor Sizde 750 falan verebilirsiniz diye düşündüm Sonuçta 8 gün bakacakmis
kaymakliekmekkadayifi Zhnce bide en fazla 8 bakcak bazi aylar 3 gun falan bakcak ama tabi 8 baktiginda baska 3 baktiginda baska para veremeyiz😂
kaymakliekmekkadayifi alinaannee en fazla 8 bide 😂 bazen ayda 3 gun falan 😂 kendisi istemiyor. Biz harclik olarak vermek istiyoruz.
Alpitom kaymakliekmekkadayifi 1000 tl çok değersiz artık malesef aylık mutfak masrafını bile karşılamaz 🤷🏼♀️
Zhnce kaymakliekmekkadayifi bazı dönemler hiç vermeyin eğer çok ihtiyacj yoksa Alışveriş yapın evine Mesela az bıraktığınız ay ihtiyacı olan şeyleri alırsınız Cok bıraktığınızda harçlık niyetine para verin
kaymakliekmekkadayifi Yasoo96 ya evet oylede düşündük fakat yine aylik ortalama bi degere denk geliyor bide ay başından ay basina maasi alinca vermek daha kolay olur gibi
Egelim kaymakliekmekkadayifi Zaten istemiyormuş Yani arada bir ticaret söz konusu değil. Arada bir gözlemlediğiniz 1-2 ihtiyacını da karşılarsanız yeterli olur bence. Ay içinde 8-10 gün bakacaksa gayet ideal 750 lira.
susiron kaymakliekmekkadayifi eşimin anneannesi demişsiniz .Bebeğiniz küçük bakabilecek kuvvettemi .Sonuçta epey yaşını almış olmalı eşinizin anneannesi ise.
kaymakliekmekkadayifi susiron yok kiz genc sayilir hala 50li yas civarlarinda 60a yakin birde zaten koy kadini dinc dinamik yani benden iyi kosar pesinde ozellikle o yuzden onu istiyorum zaten kayinvalidemi falan degil😀