Paradiseeeee Musnil hayırlı sabahlar evet yaptırdık 3 aylıkken normal çıktı herşey doktor dedi ki eğer gözde kayma vs bişi şüphelenirseniz 6 ayda getirin tekrar yoksa bişey getirmenize gerek yok şuan herşey iyi dedi
Musnil Seyma_29_ merhaba bizde yarın 4 aylık olucaz daha yaptırmadım acaba gec mi kaldık dedim Bi an arkadaşım 2 aylıkken yaptırmış
asyaninannesiiiiiii Hafıf gözkayması vardı 2. Ayda o yüzden yaptırdık ama 4. Ay daha sağlıklı sonuç verir demişti Dr. İlk aylarda kayma geçici şaşılık olabiliyormuş
Musnil asyaninannesiiiiiii anladım bilmiyorum zaten 2 doktor değiştirdik ve zaten ilk gittiğim doktor hiç bişeu anlatmadı şimdi iyi Bi. Doktor buldum ona gidicem inşallah onunla konuşup ne yapılması gerekiyorsa yaptırcam
asyaninannesiiiiiii Musnil zaten çocuk Dr qenel muane ediyor gözünde Bi sıkıntı görürse göze sıra alın göz doktoru görsün diyor bize öyle demişti sizde kayma şaşılık filan belirgin derecede yoksa acele etmenize gerek yok
Musnil asyaninannesiiiiiii bizim için 2 aylıktı göz yaşı damarları tıkandı ve damla verdi ama demedş doktora götürğn falan diye bişey
Paradiseeeee Ttugbaa saglık ocagı nasıl baktı merak ettim bizim burda bi hemşire gibi bişi var tek o alı yapıyor boy kilo yapıyor başka da hiç bakmıyorlar göz için cihazdan geçmedi gerekiyor ama saglık ocağında var demekki aletler
Deletedmom5284 Ttugbaa göz doktoru görmeli aylık muayeneleri içinde çocuk doktoruna gitmeniz daha sağlıklı
asyaninannesiiiiiii Musnil masaj yapın bol bol onun için yönlendirmıyor çünki ona göz Dr aynı şeyi söylüyor masaj yap bol bol temizleyin mikrop kapmasn DİE 6. Aya gelmeden açılıyor %95
Musnil asyaninannesiiiiiii çok şükür gecti luan 4 aylık Olcak ama kafam karıştı ama şöyle bişey var ilk doğduğunda gözleri zaten kayıyo gibi oluyordu ve normal diyordu o düzeldi ama doktor sağolsun baştan sağma yaptı bende değiştim ama gittiğim doktoru da beğenmedim zaten covid olduk 2 haftadır evdeydim şimdi bitti karantina mız 2 aralıkta gidicem doktora gidince de herşeyin anlatıcam
PrensesimEla Musnil 3. Aydan itibaren yapılabiliyor diye biliyorum. Benim kızım Prematüre idi biz doğumdan itibaren ilk 3 ay Rob muayenesi yaptırdık