kirmizibasliklikiz_ _prensesannesiyim her bebek farklidir.. dogdugu hafta dogdugu boyu kilosu yedigi miktar.. kime neye gore kiyaslayacaksiniz.. hanimefendinin bebegi 2 aylikken 6 kiloydu benim bebegim suan 7.5 aylik 6.5 kilo mesela 2 aylikken de 2 kilo falandi 😁
Musnil kirmizibasliklikiz_ aynen valla şuan 4 aylık olucaz ama daha bebeğim 5 kilo bende çok karşılaştırıp kendimi üzmüştüm ama yanlış yapmışımm
kirmizibasliklikiz_ Musnil ya aman anneler bos yere stres yapiyor herkesin cocugu kendine.. hangi cocuk kucuk kalmis buyumemis illa ki buyuyecekler 😁
Twinsmomee 2520 Gr ve 2270 Gr doğdu kızlarım 2 aylıkken biri 4 civarı biri 3.5 kg ydi yanlış hatırlamıyorsam
Musnil kirmizibasliklikiz_ peki size bişey sorucam post actım ama kimse yazmadı göz muanesi ne zaman yaptırdınız
kirmizibasliklikiz_ Musnil benim bebeklerim premature dogduklarindan itibaren 4 ay boyunca rop muayenelerimiz vardi zaten.. rop bittikten 3 ay sonra gittik normal goz kontrolune 😁
Musnil kirmizibasliklikiz_ anladık canım teşekkür ediyorum bizde 4 aylığız gidicem gec mi kaldım acaba diye düşündüm