Fevziyeakdmr 10 aylık bebeği olan anneler sizde de durum böyle mi gece çok sık kalkamaya başladı. Önceleri bütün gece uyuyan kız gitti gece 99 kere uyanan kız geldi. Yaklaşık 2-3 haftadır böyle artık o kadar yoruldum ki. Ne yapıcaz geçer mi bu hiç geçmicek gibi
PrensinAnnesi2021 Fevziyeakdmr aynı durumdayız . Sürekli uyanır oldu. Bir de hacıyatmaz gibi koydunuz mu kalkıyor kafayı yedirtcek bana 😅
goktugmom_061220 Fevziyeakdmr Bizde öyleydik maalesef. 11 ay 21 günlüğüz. 9 gün sonra yaşına girecek. Ayrıca uyku eğitimi verdim 8 buçuk aylıkken. Herşey güzel gidiyordu. 10 aylıkken 10-15 gün kadar bizde bu durumu yaşadık. Uyuyordu 10 dakika sonra kalkıyordu. Tekrar düzeldi çok şükür 🙏
Fevziyeakdmr PrensinAnnesi2021 hıh evet aynen ya uyuyor kucağımda koyduğum an kalkıyoru ya da ben yatağa girdiğim an kalkıyor
Kuzeybabyy PrensinAnnesi2021 Ay benim oğlumda öyle bide anında gülüyor sinirlerim bozuluyor artık ne ara uykun açıldı😀😀
Kuzeybabyy Fevziyeakdmr aç olduğundan da kalkmıyor iki emip bırakıyor o yüzden kestim gece beslenmesini ama hala uyanıyor 🥲 su verip uyutuyorum
Fevziyeakdmr Kuzeybabyy evett aynennn benimki de tutunup ayağa kalkıyor direk beni görünce gülüyor görmezse ağlıyor
Fevziyeakdmr Kuzeybabyy benimki de aç olduğundan kalkmıyor ama meme dışında bir şeyi de kabul etmiyor babası kucağında falan gezdiriyor pış pış yapıyor hayatta uyumuyor öyle de