Elay İyi günler hanımlar bayramınız mübarek , ben yeni normal doğum yaptım yaraların iyileşmesi için ne kullandınız ne önere bilirsiniz , birde kac güne dikişler düştü , şimdiden teşekkürler
Ozge_AyazEfee Elay hayırlı olsun 🌸 hiç bir fikrim yok malesef, uzun süre olmuş soralı kimse görmemiş sanırım ☺️
Annecik03 Elay benim 2-3 haftada gecti ilk gunlar cok agri ve aci vardi agri kedicilerle ayaktavduruyordum. Uzerinde nekadar cok oturursan okadar cabuk iyilesir demisti hemsireyle ebe. Ekstra birsey kullanmadim temiz tutmaya calis 🙏🏻🥰
Taelif Merhaba doktorum bana batikon ile pansuman yapıp hematen krem sürmemi söyledi dikiş bölgelerine. Sende doktoruna danışabilirsin bu konuda. Daha dikişlerim duruyor benim ama agrım kesildi rahat hareket edebiliyorum. Doğum yapalı 12 gün oldu bu arada.
Ozteber Madecassol kremi kullan canım zaten okursan içeriğinde yaziyo benim dikis yerim bile belli değil herşeye deva bı krem
Ayb Merhaba normalde keloid gibi yara iyileşmesinde sorun yaşıyorsanız doktorunuza bilgi verin size slikon yara üzerine kapatılan yapraklar veya krem verebilir. contractubex yara izleri ve iyileşme için kullanılan iyi sonuçlar veren bir merhemdir. Doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz geçmiş olsun