stnnfbbdbdv Arkadaşlar merhaba bebeğim 3 aylık olucak aşıyı yaptırmayı düşünüyorum yan etkileri nedir bebeklerde acaba yaptıran anneler bebeğiniz ateş kusma vs yaşadı mı
benanerva stnnfbbdbdv ben yaptirdim hic sorun olmadi. Ne atas ne kusma ne huzursuzluk hicbirini yasamadik. Agizdan damla seklinde veriliyor zaten. 15 gune kadar 2.sini yaptircaz bakalim
Darkrosewater stnnfbbdbdv 2-4 aylarda yaptırdım diğer aşılarla birlikte yaptırdığım için hafif ateş olmuştu sadece
cydcvk stnnfbbdbdv düşünmeyin yaptırın zaten.3-5 ayda2-4 ayda yapılır. Ağızdan damla şeklinde. Giderken yanınızda mama kaşığı götürün bebek tekrar çıkarıyo ağzıdan kaşıkla çenesinden sıyırır verirsiniz
balpetegimmmm stnnfbbdbdv 3.ve 5. Aylarda yaptırdık yani ilk aşıyo hadtanede yaptırdık ikinciyi eczaneden aşıyı aldım kendim verdim ağızdan verilıyor zaten hiç bir yan etkisi olmadı bizde canım
Darkrosewater stnnfbbdbdv yok 2-4 veya 3-5 te yapılıyor ben 2-4 diye biliyordum 3-5 te aşı yok daha rahat olur bizim hemşire ağzına az az vermişti birden verirse yutamaz diye bi de yüzüne üfle demişti bana verirken ki yutsun diye 😊 sorun olmadı hepsini yuttu