Slnszncck bende böyle düşünürdüm işte aksi çocuk aksidir uslu çocuk usludur ama örneğiyle anlatayım büyük ablamın kızı var 1 yaşında ufak ablamın oğlu var kızları çok sever bizim 1 yaşındaki yeğenim öyle ağlar ki sebepsiz doğduğu bir günden beri asla uyumaz yemez insanı sınar derecede böyle kolik bi bebek on dakka uyusa şükür ederdi ablam annesi uyutunca hemen kalkıyor uyuyana kadar ağlar ama ufak ablam onu sakince alır yanına yatırır konuşa konuşa uyutur çocuk gündüz saatlerce uyuyor dışarı çıkınca da annesinin burnundan getirir ama ablam da aşırı sitresli asla bağırmaz çocuklarına kendine yüklenir hep yine yeğenim çığlık çığlığa geçen ufak ablam la çıktık yine aynı yaptı ağlamalar kıyamet ablam onu sakin sakin susturdu valla ufak ablama çok imrendim bende onun gibi sakin davranıyorum kızım da çok huzurlu oluyor illa ki ağlıyor ediyor ama beni çok yormaz çocukları hırçınlaştıran biraz biziz sanırım gerçekten ne kadar ilgilenirsek konuşursak bir aylık BİLe olsa konuşmak lazım bence o kadar hayatımız kolaylaşıyor birde bi şekilde büyüyorlar Allah canlarına sağlık versin inşallah