Sedaaclkk kızlar hayırlı bayramlar olsun öncelikle tatildeyiz oğlumu bi göğsümden emziriyorum denize gitceğimiz zaman sütümü sağarak biberonda vermek istiyorm diğer göğsümü sağmaya calısıyorm ama pompaya süt gelmiyor 😕 napabilirim sütü nasıl sağabilirim
Hanifeee Sedaaclkk ya benimde aynı sorunum var emzirirken sorun yok sağarken çok az geliyo 10 dkda ancak 25 cc sağabiliyorum neden olmuyor bilmiyorum Kraft benimki
Sedaaclkk Hanifeee bi göğsü emerken diğer göğsü sagınca geliyooor yani denedim oldu 2 aylık 60 cc cıktı yeterli olur umarm
Bussrraaa Aynı sorunu ben de yaşıyorum emerken geliyor yurkunmasından ağzından süt akmasından anlıyorum ama sağma makinasına 15dakikada 20cc ancak çıktı. Benek daha güçlü çekiyor evet ama bu bi sağmada 100 120cc çıkaranlara çok imreniyorum😕
betvl54 Mochi diye süt sağma pompası var ben kullanıyorum ve memnunum, yorumları okuyup deneyebilirsiniz özellikle tek göğüsü emzirirken diğer göğüsü sağma işlemi çok pratik oluyor alacak olanlar mutlaka araştırmalı sonrada bana dua etmeli 😃👍