rosesbabys Az once bebegimin bezini degistirirken kakasinda kurt tarzi seyler vardi basina gelen varmi aglicam sinirden bi yardimci olurmusunuz fotografini cektim yarin doktora gidicem ama bu gece uyumam icin bi icimi rahatlatin 🥲
Kuzeybabyy rosesbabys siyah renk miydii acaba muz yedi mi bazen muz yiyince siyah ince şeyler çıkabiliyor kakadA
Handan0623 rosesbabys bende sizin gibi oldum bir kaç ay önce sonra araştırdım muz yiyince öyle görünüyor lifleri siyah siyah zaten kurt olunca hareket halinde kıpırdar
Fatmaaa22 rosesbabys günlük çarşafını değiştir doktor ilaç verir mi bilmiyorum ama lahana suyunu sor. Eğer verebilirsin derse lahana suyu kurtları temizliyor diye biliyorum
Elf33 Kurt dediğine göre kıl kurdu dur ama cok küçükmüş daha. Evde olan birimi var acaba genelde bulaşıcıdır
Alminazli Foto atin acile götürün hemen yazık karın ağrısı yapar o cok küçük bebeginiz onu bunu ver demicem cok gecmis olsun kiz kardesimde cok olurdu
Alminazli rosesbabys belki muzdandir kurt beyaz olur hareket eder genelde ama fotograf cektiyseniz yükleyin bakalim belki anlayan biri çıkar
Alminazli rosesbabys estağfurullah muz lifleri canim onlar benimde başıma gelmisti küçükken bebegim paniklemiştim
Nesya rosesbabys muz falan yedimi muzn ustunde ip gbi seyler olurya o olabilirmi iyice bi inceleyin kurt olmayablr degildr inş
Mavi-64 rosesbabys bnce kurt değil bunlar, benimde kızımda oluyor muzu çok ezmeden verince sindiremiyolar benim kızm 9 aylık
rosesbabys Alminazli bende valla aşırı rahat bi insanımdır ama kurttu böcekti tahammulum yok valla fotoya bile bakamıyorum😂