MomsMeteor izmirliannee evınızde karanfıl varsa sogana karanfıllerı batırıp yatagına yakın yere koyablrsnz
izmirliannee Dilekuyar bebek vicks ı yazın google a çıkar, mentollü, bebekleri için olanı ama büyükler için olanı ile karıştırmayın, baby balm olması lazım markası
Alminazli Bebegin cok küçük bi doktora danış canım evi de sık sık havalandir bebegini giydirip sıkıca sürekli baş ucuna soğanı ortadan ikiye kesin varsa karangil batırın 5-6 tane yoksa öyle koyun rahatlar biraz
Mavis34 Dilekuyar benimkininde burnu tikaliydi serum fizyoloji yapıyorum sürekli doktor öksürük başlarsa hemen acile getir bu ara bebeklerde akciğer enfeksiyonu çok yaygın demişti bir doktora gidin isterseniz
3MelekAnnesi3 Dilekuyar bas ucuna sogan karanfil koyun burnunu temizleyin ılık buharlı duş aldırın petegin üstüne ıslak kıyafet koyun gecmiş olsun ve acile Bi gidin bol bol emzirin
Meltem37 Bizde ayni durumdayiz ama oyle asiri öksürük yok bi burnu tikali diye arada bende tuzlu suyla her 1 saate bir acip sumukleri cekiyotim asiri geliyo rahatliyo bol sebze corbasi soganli sarımsakli ihlamur nar mandalina suyu veriyorum
YorgunAnneyimvesselam57 Dilekuyar ilk 3 ay bu tip rahatsizlar cok.onemli En yakin zamnda gotur benim.olurdu olur olmaz gtrrdum.yenidogan donemi bitenekdr doktor dikkat et derdi bu tip drumlarda bemen getir diyodu
[silindi] Dilekuyar bence hiç birşey denemeyin çünkü ciğerleri tam gelişmemiş bebeklerde çok çabuk tıkanmalar oluşuyor hemen doktorunuza gidin ve burnunu saat bası emzirmeden önce muhakkak temizleyin sıksık temizlenmediğinde balgama çeviriyor bana sürekli temizlemene gerek yok demişti saygı değer emzirme ebesi ve sonra başıma geldi 35 günlüktü 2 gün hastanede yattı hava ve antibiyotik verildi çocuğuma