tombikseker Merhaba denebunu kutusu bana bir defa çıktı kaçırdım ve bir daha asla çıkmadı. Her ay düzenli olarak kutu çıkan arkadaşlar lütfen benimle profil bilgilerinizi paylaşır mısınız ?
Yesillimon tombikseker Kac senedir üyeyim 1 kere kaçırdım,sonra eylül kutusu çıktı 1 saat önce de kasim kutusu çıktı 😂cok şaşkınım.
Honki_Ponki tombikseker Valla banada sık çıkıyordu bu ay ve gecen ay çıkmadı heralde yeter dediler bu şahsa artık baskalarına hak tanıyalım dediler 😂
sarmaliklahana tombikseker bende 1 seneden fazla üyeyim haziran ve eylülde cıkmış ama kacırdım. Profilide güncelledim daha hiç çıkmadı ☹️
Bety 2019 dan beri üyeyim 1 kez çıktı 1 kere de saat farkıyla kaçırdım yani her ay çıkanlar mı şanslı ben mi sanssızım bilmiyorum 😂
Yesillimon Zlm Bebek çamaşırı için bitkisel deterjan ve yumusatici,starbucks kahve ,uni baby islak mendil, paratondax diş macunu,pop kek, meyve sebze püresi ,umkaimum vitamin😁
eylulmin tombikseker bana üç aydır çıkıyor. Profilimi her ay güncelliyorum. Gelen ürünlere muhakkak yorum yapıyorum. Güncelleme yapmak çok önemli. Aylık geliri 10 bin üstü gösterin bir de. Instagramda bi hesap var o da sürekli paylaşıyor sürekli çıkan profilleri
defnemilam eylulmin bir sey sorucam ekim kutusu hala hazirlaniyor gozukuyor elinize ulastimi sizin o kdr da sevindiydim gelmeyecek sanirim
eylulmin defnemilam ekim kutusu bende de öyle. Ama bana bi kutu geldi. İçeriği ekim kutusundan çok farklıydı. Ben o geldi sanmıştım hatta. Gelebilir ama, bazen aksaklıklar oluyor. Ben de hala bekliyorum.
61arzu tombikseker meraktan bende gittim kayıt oldum bakalım aktşvasuom maili falan da gelmedi bakalım beklyrıız ☺️
Elifmoms tombikseker ben o şanslı ama şanssızlardanım 🤦♀️ 3 ay üstüste kutu çıktı ama gelmedi geçen ay kendi kendilerine özür kutusu göndermişler içinde N11 50 TL kupon vardı ama malesef süresi dolmuştu diş macunu selpak ıslak mendil vitamin vs koymuşlar