Evren_hanifi Arkadaşlar lütfen yardım edin Aptamil AR 1 nerede bulabilirim Türkiye’de çoğu depolarda yok Kıbrıs’ta yaşıyorum burada iki katı fiyat veriyorlar bilgisi olan yazsin
Woody Evren_hanifi eğer ar bulamazsaniz bebelac thickener koyabilirsiniz normal mamaya Reflu mamasi gibi olur
esra-m Evren_hanifi Aptaml Ar bulamadığımız için bebelac gold Ar kullaniyoruz. Eczacimiz Aptamil sıkıntı depolarda bile yok bebelac gol Ar hemen hemen eş değer dedi. 3 kutu kullandik şimdilik sıkıntı yok
theAna Evren_hanifi o taraf hakkında bilgim yok ama eczanelerin Google da numarası var arayıp sorabilirsiniz. Ben daha önce aptamil 1 bulamamıştım bu şekilde buldum. Bi de erülkü büyük bir market oraya baktınız mı belki vardır
Evren_hanifi theAna bu mama tıbbi amaçlı olduğu için marketlerde satılmıyor burda var zaten iki katına veriyorlar ben Türkiye den getrtcgm
girlandboyandmumy_ Evren_hanifi eczanelerden rahatlıkla bulabilirsiniz benim bebeğim bebelac gold AR kullanıyor eczaneden hemen kaç adet istiyorsak sabah sipariş veriyoruz eczaneye öğlen 1 de alıyoruz
Evren_hanifi girlandboyandmumy_ nerede kalyrsnz Türkiye’nin ben Kıbrıs’a sipariş istycgm burda 2 katı fytna veriyorlar