Hlyvk Arkadaslar bebegim 1 aylik ve cok gaz problemi yasiyoruz uyumuyor nurse harveys colex surup deneyeniniz varmi
PirayeMom Hlyvk tek başına çok bişe yaramaz maflor Damla ve alle viendo gaz damlasıyla destekleyebilirsiniz.
Nurayersz Hlyvk vicol kullandım ve rezene kimyon içirdim kendimde çok içtim çok faydasını gördüm doktorum önerdi rezene kimyonu kendi doktorunuzada sorabilirsiniz.
Denizkus2021 Hlyvk biz 2 aydır kullanıyoruz. Relaktaz ile birlikte cok işe yaradı. Ancak gaz konusunda en önemli şey zaman. Barsaklar gelişmedikçe tüm takviyeler kısmı rahatlama sağlıyor. 3. Ayda cok azalıyor gaz dişinizi sıkın tünelin sonu ışık😅
Elifinannesiiiiiiiiii Hlyvk canım kullanma sakın onu. Bursa Acıbadem hastanesinde doktorumuz çok bilgili biri. Çok güveniyorum içinde vir madde varmıs 2005 yılında bir arastırmada ortaya koyulmus beyinde hasar bırakıyormus
PirayeMom Hlyvk kullanmadan önce çalkalıyor musun ve şurubun tozunu içine döktün mü genelde bunlar gözardı ediliyor
Nurgokcee Biogaia prebiyotik maflor da öyle gaz damlası değil, bunlar ancak düzenli ve aç karna kullanımda fayda eder 6 saatten 6 saate kullanın bebeğiniz küçük 5 damla ile başlayın. Zamanında çok çare aradım en küçük detayına kadar biliyorum 🤦🏻♀️
Hlyvk Elifinannesiiiiiiiiii reflu icinde tedavibediyomus dediler ben tek basina reflubicon bsy kullanabilirmiyim acaba
Yasmiiinn_-5 4-5 tane gaz damlası değişmiş olarak söylüyorum ada çayı yağını ayaklarının altına sürün ben onda fayda gördüm ve evet 3 aylıkken gaz sorunu kesiliyo bağırsakları geliştiği için gaz sancıları yine oluyo ama çok çok az
mom554654 Hlyvk kapağında toz var. Onu bastırıp içine dökmeyince işe yaramaz. Arkadaş onu demek istemiş. Ben kullandım bıogaıa probiyotik ile birlikte. Çok faydasını gördüm.
gebeydimanneoldum Hlyvk merhaba ☀️ kızım da da inanılmaz gaz sorunu var colinox kullanıyorum probiyotik içeriyor ; inanılmaz memnunum ; biogaia da kullanıyorum ikisi de çok başarılı.
Nurayersz Hlyvk bizde yaradı ama her bebek aynı değil tabi denemek lazım ama rahatlatıcı etkisi var banyodan sonra topuklarına bide karnına bir iki damla döküp masaj yapıyorum