91817161 Kızlar meraba , bebeğim 7 aylık 5 günlük . Yumurta sarısına başladık . Rafadan olarak versem problem olur mu ne şeklinde veriyorsunuz
Aysel03 91817161 ben hep tam pişmiş verdim 8 aylık internette çok iyi pişmesi gerekiyor diye okumuştum annemde ben size hep rafadan verdim diyor ama bence bi yaşından sonra rafadan verilmeli
2minosprenses Aysel03 evet dogru az pismis zararli diye duymustum bende ama genede net hatirlamiyorum 😊
91817161 Deletedmom789 MeryeminAnnsi Zumramm04 Alpitom Teşekkürler benim kız uyudu herkese iyi geceler 😘
Zumramm04 91817161 tam pişmiş veriyorum instagramda güncelanne paylaşımında görmüştüm rafadan zararlı tam pişmiş olsun zeytinyağı ve su ila biraz açabilirsiniz demişti bende aynı bu şekilde yapıyorum yanında yoğurt avakado su yiyor
Nesya 91817161 Ya tam pişmiş sekilde tavads yapiyrm yda hasliyorum misir unuyla muhallebi tarzi yspip icine haslanms yumurta sarisi pekmz faln karistirp yediriyorum.Az pişmiş hic vermedim 10ay 24 gunlk bebegm
Ohaezgi 91817161 tam pişmiş veriyorum haşlama yaparsam. Zaten hergün haşlama yemiyor sıkılıyor sanırım. Bazen omlet bazen tereyağına 1 yumurta sarısı biraz domates ve peynir ekleyip pişiriyorum. Tabi yanında krep tahin pekmez zeytin faln yiyor
cankuzularim 91817161 ben tereyağ da yagda pirisirp veriyordum 7 aylikken🤭😅 haşlanmış boğazına yapışır diye korkuyordum