A-timu Merhaba Anneler 🥰 Biz 13 aylık olduk hala bir balık yağına başlayamadık siz hangi markayı kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz 🙏🌸
Miniklord A-timu bizim doktorumuz eğer hafta da iki gün balık yedirme şansın varsa balık yağı vermeni önermiyorum dedi . Eğer yediremem diyorsan ozaman vermelisin dedi. Bende mümkün olduğunca yedirmeye çalışıyorum ama atladığımız zamanlar oluyor . Bende şurda beklyim alsammı diye düşünüyorum .
Deletedmom5284 Ben haftada bir gün balık yediği ve iştahlı olduğu için ocean marka kullanıyorum, iştah arttırıcı birşeyler istiyorsanız ve hiç balık yemeyen bir bebekse easy fishoil öneriyorlar daha güçlü bir vitamin 🥰 zaten aradaki fiyat farkından anlarsınız
A-timu Deletedmom5284 maalesef balık yemiyor mollers duydum ama en az 4 yaş yazdığı için vazgeçtim teşekkür ediyorum 🙏 bakacağım
Ayseee27 A-timu bütün balık yağlarında hemen hmn 4 yaş yazıuor bebeklerde ml farkediyor doktor söylüyor
Miniklord A-timu bizimki de öyle bazen yiyor bazen yemiyor . Ben de üşeniyorum maalesef oyüzden vermek istiyorum .