Minikmucize18 Kızlar oğlumu banyo yapınca yanaklarında kızlarık oluyo öyle benek benek değil hani olur ya al al olur neden olur sizce
barbarosunannesi Minikmucize18 hassas demekki temizlik ürünlerini yüzüne çok temas ettirmeden denediniz mi
Eylulkus05 Sanırım ciltle alakalı bende bu yaştayım her banyo sonrası yanaklarım alnım kızarıyor sonra geçiyor bir dermatoloğa gözükmek lazım
Minikmucize18 barbarosunannesi denemedim temizlik ürününden Ziyade banyodan sonra vücudunu sebamed in bebe yağı ile masaj yaparak sürüyorum elimdeki kalanı da yüzüne sürüyorum kuruyo cildi diye o yapar mı ki yapsa bile vücudunda neden olmuyo acaba
barbarosunannesi Minikmucize18 olabilir malesef pakete giren herşey doğal değil yağ diyoruz ama.icerigine baksaniz ne kimyasallar var .bı sure sürmeyin deneyin .bide Cok küçükler ya hemen ortaya çıkıyor oğlumda öyle beyaz tenli hemen belli oluyor .zamanla azalır inşallah
Kuzeybabyy Minikmucize18 yüzüne özel krem alabilirsiniz benim oğlumun yğzğde kızarırdı vücut kremi sürdüğümde yüze ayrı aldım sıkıntımız kalmadı