Arstrnanne Bebegim 4 aylik olucak bi kac gun sonra biraz rahatsızdı antibiyotik falan kullandik bu sure zarfında meme reddi basladi. Iki gunudr emzirmekte col zorlaniyorum. Biberinla da almiyor sutu enjektorle de almadi napcami şaşırdım sizij varmi tavsiyeniz
Elifinannesiiiiiiiiii Arstrnanne canım ben relaktaz damlayı damlatıyorum ağzına öyle tutturuyorum memeyi zorladım hep hiç sağmadm doktorum aç kalmaz 5 6 saat emmese bile korkma dedi acıkınca mecbur emdi sakın pes etme. Bir doktorumuzda karanlıkta emzir yalnız emzir gerekirse üzerinizi ört çadır gibi vs
Arstrnanne Elifinannesiiiiiiiiii pes etmiyorum ama acliktan agliyir huzursuz oluyor sutu sagiyorum sagmazsam azalacak cunku 🥴 ondan da korkuyorum cunku benim ilk bebegim boyle birakti emmeyi sutum kesilfi emmedigi icin sadece uyurken emiyor ama fark ettigi anda birakiyor emmeyi
Rbs50 Ayda oluyor genelde bu durum geçici bir süreç uyurken emzirmeyi deneyin ama tavsiyem biberon vermeyin biberonda zaten meme reddi yapabiliyor
Arstrnanne Rbs50 butun gun sadece 2 kez emdi oda az az . O yüzden her yolu denedim ama zaten sutu biberinla da icmedi
Benkimimki Arstrnanne Canım benim bebeğim 20günlük normal doğum yaptım ve antibiyotik kullandım 10 gün zaten emziremedim o yüzden. Ondan sonra bizde de meme reddi oldu sağıp enjektörle verdim mamayla destekledim biberon tutunca hepten bıraktı. Dün doktora randevu aldım bana emzirme destek sisteminden bahsetti hemen denedim şu an bi memeyi tutmaya başladı 20 25dakika kadar emiyo diğerini alıştırıcsm şimdi kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum. Doktor söylediği zaman bu kadar çabuk işe yarıycağını düşünmemiştim.
Benkimimki Arstrnanne internete beslenme sondası yaz çıkıyo bi ucuna enjektörle sağdığın sütü yada mamayı koyuyosun diğer ucunu da meme ucuna sabitliyosun bebek senin memeni emmeye başladığında akış hızı arttığı için bırakmıyo videoları da var