Batubartu 15 gündür kullanıyordum hiç bir sıkıntı yoktu az once verdim ağzında tutmuş tükürdü ve kulağının oraya kadar yüzü kızardı anında sildim fakat hala kırmızı böyle olan başına gelen oldumu yan etkilerinde bişey yazmıyor simdiden teşekkürler
Janss Batubartu Benim bebeğimde hassasiyet gösterdi . Damlayı kesmeniz gerekiyor . Alternatif öneri isteyin doktorunuzdan .
Thesra Batubartu O kızarıklık anlık oluyor sonra geçiyor nedenini bilmiyorum ama bizde de oluyordu bir çok kişide de bir ara doktorunuza danışın derim öğrenmek için
Ashly90 Ben de yeni başladım ama buzlobanında tutuyorum. Çıkarınca soguk oluyor siz nasıl kullanıyorsunuz
BusraElaa Ashly90 Ben de buzdolabinda tutuyordum soğuk soğuk verince bebeğimin boğazı sisti sonra eczaciya sordum disarida bekletip versem mi diye hayir öyle de bozulur buzdolabina koymadan oda sicakliginda verin bisey olmaz dedi şuan öyle veriyorum bir sıkıntı yok.
elizalya Kızlar hemşire bana kan ilacını sabah aç karnına ver yarım saat sonra mama ver dedi ama kızım kabul etmiyor sabahları ağlıyo yarım saatte beklemiyo mama için ortalığı inletiyo siz nasıl veriyosunuz
KaSeAy elizalya Sabah verme o zaman önemli olanaç karnına vermek emilimi kolay olsun diye. Mesela 2 saatte bir mama veriyosan ilk mamadan 1.5 saat sonra kan damlasınu ver yarım saat sonra da mamasını verirsin.
Batubartu elizalya banada yemekten 1saat önce ver verdikten sonrada 1saat emzirme dedi ben ayarlamaya çalışıyorum bazen 1 saat olmasada
Cesurefe Ahh sidefer bizi mahvetti huysuzluk aglamalar ayri kabizlik ayri.biraktim kullanmiyorum valla