Nesse İndirim varken hemen oto koltuğu alacağım ama biri ters yönde gitmiyor birimin isafiksi yok. Yani istediğim özellikler birinde yok kullanan önerisi olan var mı
Woody Nesse maxicosi axissfix. Donenlerde puanı besafeden iyi O da olmazsa join i spin. En iyi puan onds
VERA19 Nesse Happy Kids’in sizler için derlediği en güvenli oto koltuğu linkine bence bakmalısınız😇🖤 Link: https://ty.gl/7q1d3omgx3 Kısa linki açamayanlar buraya tıklasın 👈
Rikaa Nesse maxi cossi aldim iade ettim ertesi gun, bel egimi cok fazla ve bebegim rahat oturamadi. Romer advansafix 4 cok memnunum cok sukur
Woody VERA19 en güvenli diye paylaştığınız linkte adi sani bilinmeyen, hiçbir güvenlik testi olmayan urunler var. Bu konu hayatı onem taşıdığı icin biraz özen gosterilse iyi olurmuş naçizane tavsiye🌺
Nesse Woody ya siz bu konuya hakimsizniz sanırım. Bana bi kaç tane oto koltuğu önerir misiniz ben alayım birini :)
Woody Nesse ebebek stok bitiriyormus diye okudum. 2000e satmislar. Birkaç magazayi arayip sorabilirsiniz. Joie i spin su an ne kadsr bilmiyorum ama ona da bakabilirsiniz. İndirim kovalamak laizm biraz
Woody Nesse tabi tabi önemli Isofix olmayanları adac değerlendirmeye bile almıyor. Isofixsiz alacaksaniz belki besafe olabilir Emniyet kemeri ile kullanilan modeli
Woody Nesse içiniz rahat olsun. Adac taki en yuksek puani o koltuk almis. Hayırlı olsun. İnternetten alirsaniz ve saglam takamazsaniz ebebeke gidin. Calisanlar yardımcı olur