Nurrrsss Kontrolde baş boyutu normal ama ben işgilleniyorum beyaz tenli diye olabilir ama google a yazınca kafa damarı belirginliği diye direk hidrosefali çıkıyo bebişi böyle olan varmı resim koyuyorum😓
Deletedmom0099 Nurrrsss hayır bir sorun yok bence, bebeğiniz çok beyaz tenli olduğu için belli oluyor. o damar belirginliği dışa doğru doku halinde olursa oluyor
ayse98 Nurrrsss merhaba benim oğlumun kafasında da bi tane belirgin damar var benine doğru giden ben hiç tedirgin olmadım ama olmaması mı gerekiyormuş🤷♀️😏
Mehtapdemir3510 Nurrrsss benim kizimininda böyle ve beyaz tenli hiç okumayın o tarz konuları doktorunuza sorun içinizi karatmayin kendinizin ve şuan benimde
Deletedmom65802 Nurrrsss hayır kendinize dert edinmeyin bnm bebeğim de çok aşırı beyaz tenli olduğu için aynı şekilde damarları belli oluyo ☺️İçinizi ferah tutun ☺️
Nurrrsss ayse98 bilemiyorum işte kafası fazla büyük ve damarlıysa bi ihtimal allah korusun beyin sıvısı fazla olabilir
Nurrrsss Mehtapdemir3510 evet çok beyaz fotografta teni koyu bile çıkmış ama daha önce pek böyle beyaz ve damarlı bebek görmediğim için terddüt ettim
ayse98 Nurrrsss anladım kötü düşünmeyin bence normaldir zaten normal olmasa doktor kontrolünde yada sağlık ocağında başını ölçerken söylerlerdi olumsuz bişey olsa