Kbrsnr28 Arkadaşlar merhaba 2 .5 aylık bebem var ama kakasını kendi kendine yapamıyor çok sancılı ağlıyor bağırıyor ben zeytinyağlı kulak çubuğla yardım ediyorum öyle yapıyor galiba tembellesti kendi kendine yapamıyor. Ne yapabilirim başına gelen oldu mu ?
prensinveannesininguncesi Kbrsnr28 duphalac diye bi şurup var ama Bebeğiniz küçük doktora sorup verebilirsiniz kabızlığa kesin çözüm
syaby Kbrsnr28 yaptığında cıvık yapıyosa kabız değildir daha çok küçük illa düzene girer ama 4-5 gün bekleyebilirsin yapması için bide önce karnına masaj yap bacaklarını ittir kulak çubuğunu sık kullanma kendi ıkınıp yapsın sorun olmaz
sadeturkvatandasi Kbrsnr28 e ne güzel işte benim bebeğimde 2,5 aylık 9 gün bile yapmadığı oluyor. Asla müdahale etmiyorum. Bağırsakları gelişiyor bu aylarda yalancı kabızlık normal dedi doktorumuz. Sıvı yapıyorsa kabız değil bağırsaklar gelişiyo.
Rikaa Kbrsnr28 alistirmissiniz cunku, sabah oglen aksam mamasinin icinw zeytinyag koyun. Eger mama iciyorsa mamasini degistirin kabiz yapmis onu, emziriyorsaniz lifli beslenin probiyotik kullanin hem kendinize hem bebege
Aysehris Mamaya çay kaşığı kadar zeytinyağı ekleyin poposıyla çok oynamayın tembelleşir 4 5 gün yapmasada sorun olmaz