Gamzeck2 Oğlumu perşembe günü sünnet yaptıracağım. Ama çok korkuyorum. İlk bebeğim canı çok acırsa naparım diye düşünüyorum. Sünnet olduktan sonra ne gibi sorunlar oluyor. Başıma ne gelecek bilsem iyi olur 🤗
Yusufeymenlizaman Gamzeck2 ben oğlumu 5 aylıkken yaptırmıştım devlet Hastanesi’nde. Öncesinde gitmeden krem vermişti sürdüm hastanede iğne yapıldı sünnet esnasında hiç ağrı acı yok ama uğuşukluk geçtikten sonra 1 saat aralıksız ağladı o kadar hiç korkulacak bişey yok ben tek başıma bu süreci atlattıysam herkes atlatır bence yara görünce bile kötü olan biriyim .
Merve1310 İlk gün narkoz etkisiyle bir şey yapmayabilir ama bize işlememişti ağladı baya ilk 2 gün çekiyorsun biraz işedikçe ağlıyo ağrı kesici veriyorlar kremini veriyorlar oturtma banyosu yaptırıyorsun ertesi gün rahatlıyo çok korkulcak bir şey yok yani
Mrsanne İlk çişini yaptığında çok ağlayacak. Bizim ki üç gün ağladı çok zordu bizim için ama her bebek farklı atlatıyormuş tabiki. Umarım kolayca atlatırsınız. Sünnet masajını yapmayı unutmayın yapışma yapıyor