Dedimolabilir Ya kızlar gecende post acmistim dolaptan ürünü sattim odendi diyor ama kiz hala onaylamadi mesaj attim ama gormedi bir sıkıntı olurmu?
Deletedmom789 Dedimolabilir onaylamasa bile belli bir süresi var sipariş detayında yazar. O süre dolunca hesabınıza otomatik olarak gelir o para
umay2111 Dedimolabilir onaylamasa bile belli bir sure sonra yatiyor nasil insanlar varya almissin urunu onaylasana bende cok alışveriş yaptım bakıyorum denildigi gibiyse hemen onaylıyorum
Deletedmom789 Dedimolabilir iade talep edebilir, onda da ürünün incelemesi iade etme nedeni falan incelenir. Yani parayı ödemeyip ürünün üstüne konma durumu olmaz
kokusudalin Dedimolabilir Teslim edildikten sonra onay gelmezse 3 gün içinde otomatik onaylanıyor. Mesela salı günü hanzonun biri ürün aldı ama onaylamadı. Bugün sabah onaylandı otomatik
000 Onaylamasa bile dolabın süresi dolunca paran yatar canm. İade etse bile senin itiraz hakkın var merak etme o konuda çok güvenilir biyer
Dedimolabilir kokusudalin himm tesekkur ederim sagolun insallah olur yani sikinti yok urunde telefonda konustuk bide
Mervesadi Ya bazen bende onaylamayi unutuyorum Allah’tandır otomatik onaylıyoda sistem, kimse mağdur olmuyor