Elifffko Daha yeni cıkan ön dişlerimizde sanki kararma gördüm dünden beri. Aşırı endişeliyim demir ilacımı leke bırakıyor acaba kendımı çok kötü hissettim bugun arastırdım karbonatlı su ile temızledim ama acaba çürüğe sebep oluyormu bu ilaç
Aalya Elifffko sağlık ocağının verdiği bırakıyormus gecmıyor da o kardeısmden biliyorum. Yani süt dişleri zaten onlar dökülünce gidicek anca
Fatoscum Elifffko leke yapabiliyor,dişlere değdirmeden vermeye çalışın ve arkasından su verin mutlaka
Neslimmmmm Elifffko devletin verdiği demirin leke yapacağını sölemişlerdi banada sırf bu yüzden kullanmadım bende mikrofer aldım onu kullanıyoruz.
Prensmoms Elifffko siz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz acaba? Bizim dr muz demiri verirken özellikle söyledi dişlerde leke yapmaz diye sidefer kullanıyoruz
Elifffko Prensmoms newvit kullanıyorum ben aslında oda cok iyi bi marka hatta d vitamınımızde o ama bılemedım ya
Brfn Elifffko sağlık ocağından verilen leke yapıyor o yüzden doktorumuz bize ilacı verdikten sonra kaynamış soğumuş su vermemizi söylemişti bi kaç çay kaşığı leke kalmasın diye