eebebegimeee Oğlum doğduğundan beri mamayla besleniyor suanda 16 aylik gece üç dört kez uyanıyor mama yemeye bunu nasıl azalabilirim devam sutu veriyorum bazen ama oda ishal yapıyor şimdiden teşekkür ederim
Reyna eebebegimeee günde 1 kere uykuya geçerken 240 cc içmesi ona yeterli şuan gün içinde ve gece içmemesi lazım 3-4 de çok fazla en azından gece sayısını düşürmeye çalışın sonra tamamen kesersiniz açlıktan uyanmıyor alışkanlıktan uyanıyor su verin kalktığında
defnemilam eebebegimeee kasik mamasi verin son ögunde . bizimkide bir ara kalkiyordu birakti simdi . 3 4 kez mama icin cok. az az mi iciyorki doymuyor
eebebegimeee Reyna uyanınca kesinlikle mama vermem lazim su filan asla almıyor oğlum ameliyat oldu 3 hafta hic birşey yedirmedi doktorlar su bile içmedi ondan beri gce aciktiginda hemen mama istiyor vermeyince cok fazla ağlıyor
eebebegimeee defnemilam cok yapiyorum bir buyuk biberon yapiyorum normal yemekte yiyor aslında uyumadan da karnini doyuruyorum ama uykuya gecmeden mamasiz uyumuyor