SerraSeyda Kızlar 1 ay 13 günlük bebeğim var. Uykusu aşırı var ama bir türlü uykuya dalmıyor, kucağıma alıyorum yok beşiğine koyuyorum yok sizce sebep ne olabilir?
Mehmetmirza SerraSeyda 1 ay 6 günlük benim bebeğimde bugün sizin dediğiniz gibi atak haftasi olanilir diye düşünüyorum sizin ne zamandır böyle ?
SerraSeyda Mehmetmirza Evet hemen hemen benimki de o kadardı. Çok uzun süre uyanık kalıyor fazlasıyla ağlıyor bir de kucağıma baya alıştı hep kucak istiyor. Kucak aşırı sevmesine rağmen kucağımda da en fazla gözleri kapanıyor iki dakika sonra açılıyor
Mehmetmirza SerraSeyda ayy vallahi aynısı deli oldum bugün . Gaz sancısı vardı 10 gündür şükür bugün hafifledi baya seviyordum geçti rahat ederiz diye simdide uykuya direniyor. Hayır uyanıkken kucakta dursa onada razıyım ağlıyor sürekli delirmeme ramak kaldı
Mehmetmirza Gizemisss ay vallahi çok zor 🥲 aglamasa yine idare edicem ama yok sürekli ağlıyor çığlık çığlığa bide .
Mehmetmirza Gizemisss sallaya sallaya uyuttum bacım . Elektrik süpürgesi sesi işe yarıyor bir dene sende istersen öyle uyuttum 🤦