Talhaninannesiii Kizlar hangisi daha guvenilir sizce bebegim bebelac nutricare kullanıyor degistirmek istiyorum artik emmiyor tadini begenmiyor sanırım ama.iki mama arasında kaldim yardim lutfen
Havva1992 Talhaninannesiii yaaa bısey sorsam size bebegınız kac aylık bende bebelac gold kullanıyorum ogluma ama 2.3 gundur yemek istemiyor 3ay 13gunluk karnı ac ama zar zor veriyorum
Busrabektas Talhaninannesiii Hipp bizde kusma yapmıştı. Sma kullanıyoruz 1 aydır gazında da azalma yaptı gözlemlediğim kadarıyla. Tabi her bebekte farklı etki gösterir ama bir deneyin isterseniz.
Serenaycaner Talhaninannesiii hipp kullanıyorum bende gayet memnunum gazını da baya bir kesti bide kilo alımı falan gayet güzel besleyici bir mama
Irmakprensesinannesi Talhaninannesiii sma tavsiye ederim kullaniyrm kızım gayet severek içiyor sma optitra
Talhaninannesiii Havva1992 bebeğim 3 ay 5 gunluk nedense bu pakette bizde icmek istemiyor resmen ağzını kitliyor
Havva1992 Habibeasel16 sma kullandım kakası hep yesıldı yaramıyor dediler bebelac aldım onada 2.3 gundur yedirmek kabus gibi oldu 🤦♀️
Talhaninannesiii Havva1992 anne sütü almiyor ise yeşil kaka normal demişti doktorum anne sütü alanlarda bile bazen yesil oluyor o da bir memeden yagki süte ulasmadan diger memeye gevilmesinde kaynakli demişti
Nillsmother Sma optipro kullanıyoruz her bebek farklıdır ama deneyebilirsiniz anne sütüne yakın formülde bi mama 🌺