Elifimmm21 Burada 2 haftadır meme reddiyle alakalı postlar açıyordum ömrümden ömür gitti uğraşmaktan bu süreçte zayıfladım bile🙈 neyseki 2 gündür normale döndük hemde bu zorlu süreç güzel bir şeye vesile oldu doğumdan beri silikon göğüs ucuyla emziriyordum onuda bıraktı bebeğim artık güzel kavrayabiliyor o kadar mutluyum ki bebeğim bi daha hiç emmicek sanmıştım meme reddi yaşayan annelere umut olsun geçiyor biz başardıysak valla herkes başarır ♥️
Kk41 Elifimmm21 maşallah ne güzel. 3. Ayda bizimde başlamıştı yapmadığım kalmadı ayakta kucakta şarkıyla vs baya uğraştık 😇 cok şükür Emmeye devam etmişti
Kuzucukumsu Elifimmm21 nasıl başardınız benimki de 3 ay 10 günlük emmiyor resmen çocuk uyku aralarında emziriyorum anca 😢
Elifimmm21 Kuzucukumsu bende sadece uykuda emzirebiliyordum bence aç kalıyor diye dışarıdan beslememek gerekiyor kızımın dr una sorduğumda sütü sağıp biberonla beslersen yada mama verirsen nasıl olsa karnım doyuyor diye tamamen emmeyi bırakır dedi çoğu kez uykudan yeni uyandığında dikkat çekici uzun bir kolye takarak emzirdim ona baka baka birazda olsa alıyordu
Svilya Dikkat edin biberon yada emzik kullanıyorsanız ilerde tekrarlıyor meme reddi haberiniz olsun benim bebeğim de küçükken bı kaç defa emmedi. çok uğraştım içti tekrar. ama7 ,7buçuk aylıkken bı daha emmedi çok uğraştım çok yıprandım üzüldüm ama olmadi
Elifimmm21 Svilya umarım bizimki tekrarlamaz ya🥺 çok zordu valla… biberon kullanımımız yok doğduğundan beri yalnız anne sütü aldı mama biberon bilmiyor