Gamzeburkan Alperinannesiii bende anlamıyorum gerçekten yıl sonuna kadar yayın yasağı demişlerdi 🤷♀️
Defneninannesie Alperinannesiii ya yuregım sıkısıyor kızıma bakıp dua ediyorum Allah’ım kotu insanlardan korusun Yavrucuklrı
umay2111 Alperinannesiii bende anlmadim valla gazetelerde de cikti muslumenin babasi dedesiymis diye tecavuz yazmiyirdu ama cok uzuldum bu melege ya Allahim bu pislik herifin canini kolay kolay almasin ne yasattiysa bu gunahsiza bin katini yasasin 🙏🏻
Alperinannesiii Gamzeburkan yani nasıl yasak bu Bi Müge uyuyor yasaga sabah ta başka Bi programda konuşulmuş
Gamzeburkan Alperinannesiii evet ya bu kadar igrenc biseyi tutamadılar içlerinde yasak masak dinlemediler demekki
Alperinannesiii Neydi o hakan Ural mıydı ne onun programında konuşulmuş instagram da gördüm o kısmı da
Alperinannesiii umay2111 Esra Erol tecavüz diye de söyledi program da ben gene de Mügenin diyeceigni bekliyorum haberlere inanmayın dedi sabah
Alperinannesiii Deletedmom44 kız dedesi aslında öz babası imiş yani gelini ile beraber olmuş ve öz kızını da tecavüz sonucu öldürmüş öyle Bi pislik