Cnnt000 1prens1prensesannesii Tat farkı oluyor mu? Aa bak bunu da bilmiş oldum. Peki şurup mu yoksa damla mı kukkanıyırsunuz
Beren-2020 Muhendisinoglu insatgram hesabına bakın balik yağı içerikleri var ordan araştırıp alabilirsnz
nur_eayni_h Cnnt000 ben doktora sormuştum ama zorunlu olmazsa olmaz bişey değil, isterseniz alın ama bence gerek yok demişti
Gtmz Cnnt000 ocean zeka gelişimi için çok yararlı alın mollers en iyisi ama pahalı ucuz ve teniz içerik 2. Ocean biz 10atdan beri kullaniyoruz
Gtmz Cnnt000 standartlara gore uzun bizden persentile gore en az 185 olur dedi doktor ki babası 171 ama omegadan mi bilemiyorum canim beslenmesine de çok dikkat ederim ve halen anne sütü alıyor
Cnnt000 Gtmz MaşaAllah. Benim kızım 19 aylık 78 cm kilosu da düşük. Ondan dolayı kullanmak istiyorum.
1prens1prensesannesii Cnnt000 kilosu 10. 200 düşük aslında. Ama boy genetik tir diye düşünüyorum. Doktor ne de peki
Cnnt000 1prens1prensesannesii kullanabilirsin dedi. Ama ben özellikle kullanan annelere faydasını görüp görmediklerini sormak istedim