Alaranaz Kızlar kızım 9 aylık koltuk kenarlarına tutunarak adım atıyor , çok merak ediyorum tahmini ne zaman yürür 😂🌸
GiybetReis Alaranaz 7,5 aylıktı koltuk kenarlarına turunup yurumeye baslayalı. 9 aylık olduk hala koltuk kenarına tutunup yürüyor😂 bende cok merak ediyorum bu level uzun sürdü😅
GiybetReis Alaranaz 11. Aydan önce zor gibi geliyor bana bizim kız için ya. Daha bacakları güçlenmedi bence vucudunu desteksiz taşıyabileceği kadar
-Minik- Benim ki bi anda yürüdü. 10 aylıkken 2 adım atıp düştü 11 aylıkken bi anda yürüdü maşallah seninki de bu aylarda yürür ☺️ Yanlız yürüsün diye hevesleniyorsun sonra otursun diye dua ediyorsun 14 aydan selam😂
Alaranaz -Minik- hahaha her anın bi zorluğu var ben çok hevesliyim yürüsün diye deneyimleyip görücem 😂❤️❤️
Bebegimm1 Alaranaz 11 aylik yurumuyor tek elinden tuttugumda yanimda yuruyebiliyor beklemedeyiz hala 😂
tospikmomm Leylazra benim ki 7 aylıkken komando gibi gidiyordu 8,5 aylıksa tam süründü ve koltuğa tutunup kalkıyor
Alaranaz Leylazra yanlış hatırlamıyorsam 6 aylıkken geri geri gidiyordu kızım 😂 7 aylıkken emekliyordu