2bebelianne__ elcn4139 hastanedeyiz 3 gündür yarın sabah taburcu olunca inşallah evime gidince yemek yapacagım🤲🏻
elcn4139 bimohr1406 Caydanlik bende senden gordum yapicam simdi netten mi baktim tarofi? sarimdagi domates sosuna koyunca yogurda gerek olmuyormu sarimsakli tat aynimi oluyor🤣
elcn4139 Caydanlik fellah koftesi ustune sarimsakli yogurt dokulup yeniyormu acaba ? hic denemdim simdi netten baktimda yapmayi dusunuyorum
Caydanlik elcn4139 domates sosuna sarimsak koyunca yoğurda koymadim ben ama yoğurtlu yiyoruz bizde güzel oluyor. Yalnız bende dün ilk defa yaptım evdekiler bugünde yap dediler beğendik biz😊
Aysunn25 Etli pilav ayran yanına da salata yapabilirsem şimdi bizim aksam yenegi eşim ise gidicek sindi😔
Betul2021 ML_11 aynen öyle oluyor canım bende düşünüyordum bu bebekli insanlar bu yemekleri nasıl yapıyor diye🤣
ML_11 Betul2021 valla ya 😂 böyle böyle idare etcez yapcaz bişey yok öncedenmiş 3-4 çeşit yemek 😂 aç olana çok bile 😅😅
Caydanlik elcn4139 Biz gerek duymadık canım hem domates hem yoğurtta sarimsak olunca ağır olur diye düşündüm. Mesela ablamda yapıyormuş ama o yoğurda da sarimsak koyuyormus . Nefis yemek tariflerinin tarifini uyguladım ben birebir tuttu.
Caydanlik elcn4139 yalnız iki tarif var youtubede benim yaptığımın tarifi 3.7 milyon izlenme almış bunu yaptım ben