Mucizemsin21 Kızlar sağlık ocağı vegaferon verdi kan ilacı ama yorumları biliyorum kötü diye eczaneye ocean sordum yok dedi sidefer dedim vardı ellerinde ama üstünde 4-10 yaş yazıyo diye vermedi sideferin bebekler içini hangisi foto atma şansı olan atabilirmi
Boncuk63 Mucizemsin21 kırmızı kutulusunu kullanıyorum sidefer oceana göre daha iyi zaten kilosu kadar veriliyor benimki 7.5 kilo 7 damla
Esra09 Mucizemsin21 bizimki bu doktor vermişti 4-10 yaş yazıyor sorduğumda sıkıntı yok demişti ama vücudu alerjik reaksiyon gösterdiği için kullanmıyoruz
yakamoz_ Mucizemsin21 merhaba ☺️ Doktorumuz sidefer vermişti ama alerji yaptı bizde. O yüzden ocean a geçtim. Memnunum
Mom73727 Mucizemsin21 sağlık bakanlığı onu yazılması gerektiği için yazıyor canım önemi yok yani bende sormuştum bu arada sidefer kullandım eltim de kullanıyor memnunuz gerçi ben bıraktım kızım 15. Aylık
Mucizemsin21 Boncuk63 7 kiloyuz 4 damla kullan dedi bize sağlık ocağı hemşiremiz ama oceanmı alsam sidefer mi kararsız kaldım sizdeki kutuda da 4-10 yaşmı yazıyo bakarmısınız sidefere
Boncuk63 Mucizemsin21 evet 4-10 yaş yazıyor ben alerji yaşamadım bebeğim de bir sıkıntı da olmadı doktorumuz kilosu kadar demişti 1 aydır kullanıyorum
Mucizemsin21 yakamoz_ ya bende kararsız kaldım oceanda da 4-10 yaş yazıyor mu bide şeymiş galiba bu ocean sidefer kanını yükseltmeye yeterli gelmiyormuş devletin verdiği daha iyi diyolar bilemedim kabızlık korkulu rüyam zaten
Esra09 Mucizemsin21 kutunun içerisinde toz vardı onu şişenin içine döküp karıştırıp damla şeklinde kullanılıyor
Esra09 Mucizemsin21 toz şişenin dibinde çökelti şeklinde kalıyor kullanmadan önce çalkalanması gerekiyor ama dediğim gibi alerjik reaksiyon olduğu için 1 kere kullandık sadece öylece dolapta duruyor
cgdm-trzi Mucizemsin21 2 aylıkken başladık kanımız düşük olduğu için şuan 4 aylık olacak 5 damla veriyorum kilosu 6200 gr 🌸