birfincankahvelik Kızlar doğum yaptım 3 ay önce sadece 10 kilo gitti iştahım hâlâ azalmadı ne yapsam gitmiyo kilolar 20 kilo fazlam var emzirirken kilo vermek istiyorum ne yapmam lazım ama sütümün de kesilmesini istemiyorum
Tazeanne3434 birfincankahvelik diyetisyen kontrolünde 1 ayda 5 kilo verdim ama diyeti bırakınca tekrar kilo aldım ekmeği ve tatlıyı tamamen çıkardım hayatımdan bi süreliğine başka türlü olmuyor bende emzirdiğim için sürkeli acıkıyorum içim geçiyor bayılıcak gibi oluyorum yemeden duramıyorum
Babyalina birfincankahvelik Tazeanne3434 off bende aynıyım doğumdan sonra 15 kilo 10 günde gitmişti farkında olmadan ama tekrar hepsini aldım resmen hamilelikte değil emzirirken kilo aldım 🤣 açlığa dayanırım ama hep sütün gider korkusuyla kafamızı doldurdukları için bilsemde gözüm kesmiyo
birfincankahvelik Tazeanne3434 gün içinde neler yiyorsunuz ya ben gece bile uyku arası kalkıp çikolata yiyip yatıyorum nasıl çıkarıcam…. Kilo vermem lazım acilen gerçekten bu ikisini kessem kilo verir miyim