SEDANURRRR Kızlar bebeğim sadece mamayla besleniyor doktor belirtilerine göre süt alerjisi olabilir dedi süt alerjisi olan var mı aranızda sizdeki belirtileri nelerdi
asiltonunmommysi SEDANURRRR aşırı huzursuzdu kakası yapış yapıştı böyle lastik gibi uzuyordu, yüzünde isilik doluydu yanakları vs, kaka testinde çıktı inek sütü alerjisi olabilir dedi 3 haftadır diyetteyim bu hafta bozdum deniyoruz
MMommyy SEDANURRRR sirtinda kizarikliklar vardi kakasi mukusluydu asiri gazli ve huzursuzdu..sadece sut degil tahin kakao domates dana eti bakik tarzi urunlerede alerjisi vardi
SEDANURRRR asiltonunmommysi kakasında sorun yok ama aşırı huysuz hırıltısı var burun tıkanıklığı var çok fazla ağlıyor gazı hiç bitmiyor bacaklarında da deri döküntüsü var yani soyuluyor gibi çok az
minikbirkiz asiltonunmommysi aynı şikayetler benim bebeğimde de var, onda da mı süt alerjisi var acaba. Kakası yapış yapış bezini açınca uzuyor, yüzünde minik kabartılar var sivilce gibi
asiltonunmommysi SEDANURRRR bizimde gaz sıkıntımız diyetten sonra bitti çok şükür meğer çocuk süt alerjisinden öyleymiş o damlaları boşuna kullanmışım, diyete girince oda rahatladı bende kilo da verdim 4 5 kilo iyi oldu 😂 tatlı yemeyince
SEDANURRRR MMommyy sırtında hafif kızarıklık vardı banyo yaptırıken farkettim ama 1 aylık olduğu için normaldir dedim
SEDANURRRR asiltonunmommysi ben emzirmediğim için mama vericem ama bütün alerji mamaların berbat kokuyormuş bebekler kusuyormuş hep nasıl olacak bilmiyorum
Ilknurrrrr Kızlar bnde Dr dan geldim şimdi bizim de kakası kanlı ve mukuslu süt alerjisi olabilir dedi .bir hafta sıkı diyet yapcam.ben gitmeden netten araştırmıştım .dünden başladım diyete son Kakasinda görmedim kan
SEDANURRRR Ilknurrrrr kakası normal ama doktor alerji maması dene rahatlarsa süt alerjisi vardır dedi
asiltonunmommysi SEDANURRRR 1 haftaya toparladı diyetten sonra önce gece ıkınmaları kesildi sonra kendi kendine gaz çıkartmaya başladı. Şu an sadece kaka sorunumuz var yapmıyor günlerce